Personal

SCURTĂ DESCRIERE

DESPRE MINE

Am hotărât ca în primul articol să fac o scurtă prezentare a mea, a ceea ce sunt, a ceea ce iubesc, a ceea ce voi prezenta e blog și ce așteptări am pentru viitorul site-ului.

Mă numesc Roxana, sunt o persoană simplă, iubesc natura, animalele și cărțile.

HOBBY-URI

Îmi place să mă plimb în natură, să citesc, să scriu, să urmăresc documentare și materiale educative.

Cum spuneam mai sus, unul din hobby-urile mele este scrisul. De-a lungul timpului am strâns un număr considerabil de caiete (mici jurnale) în care am scris tot ceea ce am simțit: gânduri, sentimente, experiențe trăite mai mult sau mai puțin plăcute, realizări și așteptări.

Un alt hobby este cititul. În general îmi place lectura psihologică și de dezvoltare personală, dar ador să citesc și istorie, cultură sau romane. Dar este o listă lungă. O să încerc să postez regulat review-urile cărților pe care eu le-am citit și le recomand cu drag.

Iubesc să ascult muzică. Ascult muzică atunci când îmi beau cafeaua buimăcită fiind, atunci când ies la plimbare și mă așez să mai scriu ceea ce îmi trece prin minte. Ascult muzică înainte de a adormi și reflectez asupra mesajului piesei, care răscolesc mii de gânduri sau trăiri. Eu ascult Rap, K-Pop și Rock. Adesea m-am confruntat cu prejudecăți, am primit critici de la persoane care mă mustrau că nu ascult și altceva, sau că genurile pe care le ascult invocă de cele mai multe ori la ură, droguri sau crime. Total neadevărat. Consider că fiecare are libertatea de a alege ceea ce ascultă. Fiecare are dreptul de a asculta ce îi place, ce îl inspiră, ce îl face fericit, ce îl face să evadeze din viața cotidiană, și pentru câteva clipe să fie fericit, să uite de griji, să se simtă liber.

OBIECTIV BLOG

Acest blog este unul personal, așa că îmi doresc să împărtășesc cât mai mult cu voi. Nu este vorba de afacere, sau că îmi doresc să fac bani din asta pe viitor.

O să postez regulat, de la gânduri și experiențe, până la review-uri și recomandări.

Vă invit să îmi fiți alături și să vă abonați la blogul meu. Doresc să interacționez cu voi, așa că aștept comentarii, sugestii sau critici constructive.

Vă invit să mă urmăriți pe Instagram și pe Facebook.

 

 

 

2 gânduri despre „SCURTĂ DESCRIERE”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s